Sju fördelar med digitala lås — Yale Doorman
Teknik

Sju fördelar med digitala lås

Chip i handleden, universalkontroller och barnvänliga smartklockor – de nya innovationerna avlöser varandra en efter en. Nu är det dags att välkomna framtiden även när det gäller vårt mest föråldrade vardagsfenomen: låset. Här listar vi sju fördelar med att byta till ett digitalt hemlås.

Få koll på barnen
Med ett digitalt lås slipper du äntligen utelåsta barn och borttappade nycklar. Du låser enkelt upp för barnen via mobilen om de skulle glömma koden. Dessutom behöver du inte längre oroa dig för att någon glömt låsa på morgonen – allt kontrolleras och justeras i mobilen.

Öppna enkelt för hantverkare
Slipper du helst att åka hem från jobbet bara för att släppa in målaren? Nu låser du enkelt upp dörren via mobilen eller ger hantverkaren en tillfällig kod istället.

Slipp hålla reda på nyckeln
Hur ordningsam du än är har du med största sannolikhet slarvat bort en nyckel någon gång. Då vet du också hur ödesdigra konsekvenserna kan bli. Med ett digitalt lås behövs inga nycklar alls eftersom du enkelt kan låsa och öppna med hjälp av mobilen eller din kod.

Känn dig trygg
Med ett digitalt lås kan du känna dig säker på att dörren är ordentligt låst. Istället för att behöva gå upp och se efter om du verkligen låste – dubbelkollar du bara snabbt i mobilen. Dessutom har det digitala låset ett inbyggt larm som tjuter om någon försöker bryta upp eller manipulera låset.

Få maten levererad ända fram till kylen
Är du en av många som upptäckt den färdiga matkassen? Med ett digitalt lås kommer du kunna få matvarorna levererade och inplockade i kylen. Det är vardagslyx om något!

Släpp in hyresgäster snabbt och säkert
Om du brukar hyra ut ditt boende när du till exempel åker iväg på semester underlättar ett digitalt lås ditt liv avsevärt. Istället för att “lägga nyckeln i blomkrukan” och riskera missförstånd, släpper du in gästerna via mobilen och förser dem med en tillfällig kod under vistelsen.

Slipp rota efter nyckeln i evigheter
Undviker du helst kallpratet med grannen medan du letar efter nyckeln? Med ett digitalt lås kan du smita in snabbt och dessutom slippa vända upp och ned på väskan.

Dela artikeln