Tillfällen — Yale Doorman

Låt Yale Doorman låsa upp livspusslet.

Hantverkare har nu påbörjat jobbet

14min sedan

När hantverkarna ska komma

Du behöver inte låna ut nycklarna eller stanna hemma för att öppna för hantverkaren. Med Yale Doorman kan du aktivera en tillfällig kod som enkelt raderas när jobbet är utfört, och som ger dig en påminnelse när hantverkaren lämnat för dagen.

Hundvakt har hämtat hunden

3min sedan

När du har återkommande hemhjälp

Bli påmind om vem som kommer och går vid återkommande tjänster som städning, barn- eller hundvakt. Schemalägg enkelt en kod eller ha en nyckelbricka som bara aktiveras under vissa tider.

Oscar har öppnat ytterdörren

5min sedan

När du vill ha koll på barnen

Med Yale Doorman kan alla i familjen använda sin personliga kod. Du får ett meddelande när någon kommer hem och kan på så vis hålla koll på vilka som är hemma. Om en kod av misstag sprids så kan den enkelt ändras utan att påverka resterande koder.

Entré låst

23min sedan

När du behöver bli lättare på steget

Nu slipper du bära på nycklar under joggingrundan eller på powerwalken. Med Yale Doorman kan du röra dig fritt och veta att det är låst hemma.

Huset är låst och larmat

6min sedan

När du är bortrest

Om någon behöver låsa upp när du är bortrest larmas huset av automatiskt. Du får ett meddelande om att någon öppnat dörren och kan fortsätta semestern i lugn och ro.

Ytterdörren är låst

14min sedan

När du vill veta att dörren är låst

Njut av en enklare vardag. Med automatisk låsning slipper du oroa dig. Du får ett meddelande när dörren är låst och kan enkelt låsa upp med kod, nyckelbricka eller mobil när du kommer hem.